Zonnepanelen

Steeds meer mensen gaan voor zonnepanelen om hun huis op meer schoon energie te laten werken en daarmee ook uiteindelijk voordeliger uit zijn.

Wij helpen u graag met het plaatsen en onderhouden van zonnepanelen. Hier zijn wij speciaal een partnership voor aangegaan met Niyata Energy.

Niyata Energy

Niyata Energy is al meer dan 15 jaar (inter)nationaal een betrouwbaar partner op het gebied van duurzame energieoplossingen. Niyata Energy is overtuigd dat zonne-energie een grote rol gaat spelen in het verduurzamen van onze energievoorzieningen. Zo willen zij u volledig ontzorgen. Dit doen zij door zo veel mogelijk met u mee te denken in duurzame oplossingen. Daarnaast willen ze de realisatie van zonnepanelen van A tot Z voor u regelen, zodat u hier zelf geen zorgen over heeft.

Zo levert en monteert Niyata momenteel zonnepanelen en neemt Niyata alle zorg uit handen wat betreft de btw-teruggave waardoor de klant geen administratieve lasten heeft. Hiernaast levert Niyata meerdere producten zoals laadpalen voor uw elektrische voertuigen, Thuisaccu´s om zelf opgewekte stroom op te slaan, infrarood vloerverwarming als een goed duurzaam alternatief voor gas en infrarood panelen om ruimtes te verwarmen.

Hiernaast is Niyata Energy lid van de branche organisatie Techniek Nederland. Dit houd in dat het bedrijf moet voldoen aan bepaalde strenge eisen om te garanderen dat de monteurs over goede kennis beschikken. Hiernaast worden de monteurs van Niyata Energy jaarlijks bijgeschoold om te blijven voldoen aan de strenge eisen van de branche organisatie. Naast Techniek Nederland heeft Niyata Energy ook een lidmaatschap bij InstallQ dit houd in dat de monteur “moet beschikken over voldoende kennis, werken volgens de juiste normen en in het bezit zijn van de juiste (meet)gereedschappen”. Ook beschikt Niyata Energy over het zegelrecht, dit houd in dat een installateur de zegel in de meterkast mag verbreken en vernieuwen.