Koepels en lichtstraten

Is uw koepel  aan vervanging toe of wilt u een nieuwe koepel of lichtstraat laten plaatsen in het dak van uw woonhuis, bedrijfspand of magazijn? Bij Rotgans Dakwerken B.V. bent u verzekerd van professionals die op vakkundige wijze deze werkzaamheden uitvoeren. Onderstaand de mogelijkheden die wij bieden.

 

  • Lichtkoepels zorgen voor daglicht onder een platdak of het nu gaat om handbediende met spindel en een bedieningsslinger of elektrische kettingmotor met een schakelaar wij monteren deze vakkundig in uw dak. Door de vele keuzes in maten en uitvoeringen willen wij u graag adviseren wat bij uw wensen een passende oplossing zou kunnen zijn.

 

  • Ventilatie koepels zijn om frisse lucht in te brengen en vuile lucht af te voeren of het nu gaat om handbediende met spindel en een bedieningsslinger of elektrische kettingmotor met een schakelaar wij monteren deze vakkundig in uw dak.

 

  • Solatube kan dë oplossing zijn voor bijvoorbeeld een ondergrondse ruimte zonder daglicht, voor iedere ruimte in huis is er een passend Solatube systeem. Wij willen u graag adviseren welke solar tubes voor uw pand een aanwinst zou kunnen zijn.

 

  • Lichtstraat kan een donkere, sombere ruimte om zetten in een zee van natuurlijk licht. In tegenstelling tot een traditionele aanbouw met plat dak, creëert een aanbouw met lichtstraat een geweldig ruimtelijk effect, het maakt bijvoorbeeld een kookeiland, eetkamer of zithoek tot een heerlijk lichte en comfortabele ruimte en betrekt het buitengevoel in deze ruimte.

 

  • Velux Dakramen worden geplaats in een hellend dak om daglicht de ruimte in te brengen, er zijn vele mogelijkheden zoals , tuimelvensters, uitzettuimelvensters en elektrisch bedienbare dakramen. Maar ook balkonvensters en dakterrasvensters behoren tot de mogelijkheden. Graag adviseren wij U hierin.

 

  • Dakbetreding is ontwikkeld voor platte daken waarbij toegang tot het dak gewenst is. Voor bijvoorbeeld het jaarlijks onderhoud van het dak of toegang naar uw dakterras. Graag willen wij u informeren wat de mogelijkheden zijn voor uw bezit.

 

Voor meer informatie en/of advies kunt u contact opnemen met ons kantoor via het contactformulier of bel 010 248 09 19