Over Rotgans Dakwerken

Rotgans Dakwerken opgericht in 1996 door Addy Rotgans, is inmiddels een echt familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in de branche en door de jaren heen uitgegroeid tot een ervaren specialist in alle mogelijke dak werkzaamheden.

Met ruim 20 gespecialiseerde medewerkers beheren, onderhouden en renoveren wij daken in de regio Zuid-Holland. Wij zijn betrokken bij kleine en grote projecten voor woningcorporaties, gemeentes, bouwondernemingen, vastgoed- en VvE Beheerders, onderwijs- en zorginstellingen, bedrijven en particulieren.

Werkwijze

Offerte aanvraag

Wanneer u bij Rotgans Dakwerken B.V. een offerte aanvraagt proberen wij z.s.m. te reageren maar in ieder geval binnen 5 werkdagen mocht u spoed hebben, geef dit dan aan bij de aanvraag, wij proberen hier dan rekening mee te houden.

Offerte opname

Wij zullen met u een afspraak maken om de werkzaamheden in kaart te brengen en de mogelijkheden te bespreken. U kunt vervolgens de offerte binnen 14 dagen verwachten.

Beoordeling

Neem gerust de tijd om de offerte door te nemen. Mocht u een beslissing hebben genomen vernemen wij dat graag, ook wanneer u niet voor ons kiest. Indien wij na 4 weken niks hebben vernomen nemen wij contact op met u om te vragen naar de status van onze offerte.

Opdracht

Indien u akkoord gaat met onze offerte zullen wij u een opdrachtbevestiging en de planning toe sturen. Deze opdrachtbevestiging is uw contract tijdens de looptijd van de overeenkomst.

Oplevering

Na het gereed komen van de werkzaamheden zullen wij met u een oplever moment afspreken ter beoordeling van onze werkzaamheden. Na de oplevering ontvangt u schriftelijk ons garantie bewijs.

Waarom Rotgans Dakwerken  B.V.

Wij bieden onze relaties zekerheid in de vorm van:

  • Vakbekwaam personeel.
  • Resultaat gericht samenwerken (RGS).
  • Lidmaatschap Vebidak.
  • VCA, C1 cursus en BHV certificering van al onze medewerkers.
  • alle werkzaamheden onder één dak door onze allround medewerkers.
  • Duidelijke communicatie in onze offertes en opdrachtbevestigingen.

Zo komt u nooit voor onaangename verassingen te staan.