Inspectie en Onderhoud

OUR SERVICESInspectie & Onderhoud

Voorkom problemen en verleng de levensduur van uw dak met onze inspectie- en onderhoudsdiensten. Onze professionals zijn gespecialiseerd in het opsporen en verhelpen van problemen en bieden preventief onderhoud om uw dak in topconditie te houden.
VOORKOM DURE REPARATIES
Met regelmatige inspectie en onderhoud kunnen kleine problemen op tijd worden opgemerkt en verholpen, voordat ze uitgroeien tot grotere en kostbare reparaties. Hiermee kunt u veel geld besparen op de lange termijn.
ENERGIE EFFICIENTIE
Een goed onderhouden dak is energie-efficiƫnter, doordat er minder warmte verloren gaat en de isolatie beter werkt. Dit kan leiden tot lagere energierekeningen en een vermindering van uw ecologische voetafdruk.
VERLENGDE LEVENSDUUR DAK
Een goed onderhouden dak gaat langer mee en blijft in betere conditie. Door regelmatige inspectie en onderhoud wordt uw dak goed verzorgd en verlengt u de levensduur van uw dak.
INSPECTIE EN RAPPORTAGE
Onze inspectie- en onderhoudsdiensten omvatten een volledige inspectie van uw dak en een rapportage van de bevindingen. Hiermee heeft u volledig inzicht in de staat van uw dak en de eventuele noodzaak tot reparaties of onderhoud.

Bel 010 - 248 09 19 voor contact.

SAMENWERKEN?info@rotgansdakwerken.nl

KANTOORUREN
Ma - Vr 7.00 - 17.00
Za & Zo GESLOTEN
LOCATIE
Mercuriusstraat 26
3133 EN Vlaardingen
TELEFOON
010 - 248 09 19
E-MAIL ONS
info@rotgansdakwerken.nl