Lood, Zink en Koper

DIENSTENLood, zink en koper

Voor al uw werkzaamheden met lood, zink en koper kunt u bij ons terecht. We hebben meer dan 30 jaar ervaring in het repareren, vervangen en onderhouden van dakgoten, afvoeren en andere elementen van lood, zink en koper.
VAKKUNDIGHEID EN ERVARING
Onze experts hebben jarenlange ervaring in het werken met lood, zink en koper. Ze weten precies hoe ze problemen kunnen opsporen en oplossen, en kunnen snel en efficiƫnt werken om uw problemen op te lossen.
MAATWERK OPLOSSINGEN
Elk project is anders en we nemen de tijd om naar uw specifieke situatie te kijken en een oplossing op maat te bieden die past bij uw specifieke behoeften en budget.
DUURZAME OPLOSSINGEN
Wij geloven in het leveren van oplossingen die lang meegaan en we werken alleen met de hoogste kwaliteit materialen om ervoor te zorgen dat uw lood-, zink- en koperwerk zo lang mogelijk meegaat.
BETROUWBARE SERVICE
We begrijpen hoe belangrijk uw tijd is en hoe vervelend het kan zijn om met dakproblemen om te gaan. Daarom streven we er altijd naar om snel te reageren op uw vragen en problemen en om een betrouwbare service te bieden waarop u kunt vertrouwen.

Bel 010 - 248 09 19 voor contact.

SAMENWERKEN?info@rotgansdakwerken.nl

KANTOORUREN
Ma - Vr 7.00 - 17.00
Za & Zo GESLOTEN
LOCATIE
Mercuriusstraat 26
3133 EN Vlaardingen
TELEFOON
010 - 248 09 19
E-MAIL ONS
info@rotgansdakwerken.nl